2019 Yaz | Büyük Beden Elbise Modası

15 Mayıs 2019
2019 Yaz | Büyük Beden Elbise Modası

Büyük beden elbise modelleri 2019 yaz sezonu için kendini göstermeye başladı! Bu sezonun trend renkleri ve modelleri raflarda yerini alırken şık detayları ve her zevke hitap eden geniş ürün yelpazesi ile buyukmoda.com 2019 yaz trendlerini sizler için derledi!

2019 Sezonu Büyük Beden Elbise Trend Renkleri

2019 büyük beden elbise modası, bu sezon için her ne kadar güneşli günlerde görmeye alışık olduğumuz renklere yer verse de kış mevsiminin keskin tonlarını da öne çıkarıyor. Özellikle büyük beden elbise modasını etkisi altına alan Gece Karanlığı rengi bu sezon da popülaritesini koruyor. Gece gökyüzünün koyu rengini yansıtan bu renk her ne kadar kış tonlarını çağrıştırsa da 2019 yazında elbiselere muhteşem bir dokunuş yapacak.

yazlık siyah büyük beden elbise

Tüm zamanların rengi olarak bilinen siyah tonları da bu sezonda karşımıza çıkıyor. Gizem ve asaleti simgeleyen siyah rengi sezonun en trend modelleri ile buluşarak büyük beden elbise modasına 2019 yılında da yön veriyor.

Son yıllarda fırtına gibi geri dönen çiçekli büyük beden elbise modelleri bu sezon da yerini koruyor. Baharı, saflığı ve pozitif enerjiyi yansıtan çiçek desenleri 2019 büyük beden elbise modası için vazgeçilmez bir detay olarak kalmaya devam ediyor. Her gardropta kesinlikle bulunması gereken çiçekli elbiseler yalnızca günlük kullanım alanı için değil, uygun kombinlerle birçok alanda tercih edilebilir bir hale geliyor.

çicek desenli büyük beden elbise

2019 sezonuna geri dönen en büyük trendlerden biri de hiç kuşkusuz puantiye desenleri. Büyük beden elbise modasına retro bir çizgi katan puantiye desenleri ile 70’ler ruhunu yansıtan şahane kombinler yaratmak mümkün. Geçtiğimiz sezonda da kendini gösteren puantiye desenli büyük beden elbise modelleri, bu yaz sokaklarda en çok görülecek trendlerden biri olacak.

2019 Sezonu Büyük Beden Elbise Trend Modelleri

Büyük beden elbise modası 2019 yılında birçok farklı elbise modeline de yer veriyor. Hem rahat kullanımı hem de sportif şıklığı ile 2019 yaz sezonunun en gözde trendi olan sweatshirt elbiseler büyük rağbet görüyor. Özellikle yaz akşamları şık ve rahat bir kombin oluşturmak için sweatshirt elbise en kolay seçeneklerden biri.

Büyük beden sweatshirt elbise modelleri arasında tarzınıza göre birçok detay da bulmak mümkün. Payetli sweatshirt elbiselerle sportif bir tarza gece şıklığı katabilir ya da kapüşonlu sweatshirt elbiselerle günlük bir kombin oluşturabilirsiniz.

2019 yılında tahtını koruyan elbise modellerinden biri de pencere kollu büyük beden elbise modelleri. Birçok kumaş ve birçok renkle her tarza uyum sağlayabilen kolları pencereli elbiseler özellikle iş ve toplantı kıyafeti olarak bir kurtarıcı görevi görüyor. Hem günlük hem günlük olarak da kullanılabilen hem de şık detaylara sahip olan kolları pencereli elbiseler her gardropta olması gereken parçalar arasında. 2019 yaz sezonunda iş yeri şıklığı vadeden en önemli trendlerinden biri de gömlek elbiseler. Büyük beden gömlek elbiselerin hem spor ayakkabı hem topuklu ayakkabıyla kombine edilebilir olması, iş yeri kombinlerinin vazgeçilmezi haline gelmesini sağlıyor. Önden düğmeli ve cep detaylarına  sahip bu elbiselerle iş ortamında şıklığı yakalamak mümkün.

Paylaş :
Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.